RSS Feed

Lainaa saa vuorokauden sisällä jopa 15000 €

0

December 6, 2014 by admin

Mistä lainaa 15000€? Vaikka se tuntuu uskomattomalta, 15 000 euron lainaa voi hakea internetistä melko helposti. Voit hakea lainaa suoraan jostakin kulutusluottoja myöntävästä firmasta tai vaihtoehtoisesti sellaisen palvelun kautta, joka välittää lainoja. Toki on mahdollista hakea lainaa myös ihan tavallisesta pankista, mutta pankit haluavat usein lainoille vakuuksia tai takaajan.

Lainojen välityspalvelut ovat palveluita, jotka välittävät lainoja kuluttajien ja luottoyhtiöiden välillä. Ne siis vain keräävät asiakkaiden hakemukset ja etsivät asiakkaille sopivan lainan luottoyhtiöiden valikoimasta. Välityspalvelu on kelpo tapa hankkia lainaa 15000€.

Ihminen voi tarvita 15000€ lainaa monenlaisten syiden takia. Jotkut ottavat ison lainan, jotta voivat yhdistää pienet velkansa yhdeksi isoksi. Lainojen yhdistäminen on täysin hyväksyttävä syy ottaa luottoa. Jotkut tarvitsevat lainaa maksaakseen terveydenhoitokuluja, remonttimaksuja tai muita pakottavia tarpeita. Yleinen syy ottaa kulutusluotto on tietenkin auton, veneen tai muun kalliin ostoksen tekeminen.

Milloin kannattaa ottaa lainaa luottojen yhdistelyä varten? Mikäli pienet velat ovat jo johtaneet maksuhäiriöön, lainan saaminen voi olla hankalaa. Yhdistelmälaina ei siis todennäköisesti auta siinä vaiheessa, kun merkittäviä ongelmia on jo tullut. Lainojen yhdistäminen voi kuitenkin olla ennaltaehkäisevä toimenpide, etenkin, jos pystyt säästämään lyhennyskuluissa ottamalla suuremman lainan. Jos sinulla on paljon pieniä luottoja, tutki luottolaskureita ja selvitä, kannattaako yhdistelmälainan ottaminen.

Voiko saada lainaa 15000€ ilman vakuuksia? Isojakin luottoja voi todella saada ilman vakuuksia. Takaajaakaan ei netissä haettaviin luottoihin välttämättä vaadita. Muutamissa lainapaikoissa käytäntönä tosin on, että suurimmat luottosummat vaativat yhteishakijan. Yhteishakija on tavallisesti päähakijan puoliso, ja yhteisesti haettavassa lainassa kumpikin hakija on yhtä lailla vastuussa siitä, että luotto tulee maksetuksi takaisin.

Et välttämättä saa lainaa 15000€, jos tulosi eivät ole riittävän suuret. Lähes kaikkien kulutusluottojen (pienimpiä pikavippejä lukuun ottamatta) saaminen edellyttää, että hakija saa ansiotuloja tai eläkettä. Lainayhtiöt laskevat hakijan tulojen perusteella, mikä on suurin lainasumma, mikä hänelle voidaan myöntää. Myös lainaajan muut menot vaikuttavat laskelmiin. Jos hakijalla ei ole aikaisempia lainoja eivätkä hänen arkimenonsa ole suurensuuria, pienehköillä tuloillakin voi saada luottoa.


0 comment »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *