RSS Feed

Lainaa saa nykyään todella helposti

Comments Off on Lainaa saa nykyään todella helposti

April 3, 2012 by admin

Lainaa netistä on nykyään erittäin helppo hakea netissä toimivista pikalainapalveluista, jotka tarjoavat asiakkailleen edullista lainaa ilman vakuuksia. Lainojen hakemiseen ei vaadita mm. vakituista työsuhdetta tai edes vakituisia tuloja, kuten monesti esimerkiksi pankeissa, vaan riittää, kun asiakkaalla on moitteettomat luottotiedot.

Tavanomainen pikavippi on noin 50-1000 euron suuruinen, ja lainoille annetaan maksuaikaa yleensä noin yhdestä viikosta pariin kuukauteen saakka. Toki markkinoilla on muutama suurempia ja pidempiaikaisempiakin lainoja tarjoava palvelu, ja esimerkiksi vippipalvelu Euroloan tarjoaa heti lainaa 50 eurosta jopa 2000 euroon, 14-360 päivän takaisinmaksuajalla.

Vippien saatavuuden helppous on ollut osalle kuluttajista myös ongelma, kun lainaa tulee haettua helposti vähemmän tärkeisiin tarpeisiin, kuten baari-iltojen rahoittamiseen. Vippipalvelut eivät kysele asiakkailtaan, mihin nämä aikovat vippinsä käyttää, joten pikalainaa voi hakea mihin tarkoitukseen tahansa.

Toki vippiä voi hakea tällaisiin “turhiinkin” tarpeisiin, eikä siinä mitään, kunhan pitää huolen että pystyy maksamaan lainansa takaisin. Pikalainat ovat nykyään kuitenkin jo todella edullisia, ja markkinoilla on tarjolla jopa ilmaista lainaa, joten sinänsä ei ole mitään merkitystä vaikka iltaa lähteekin viettämään lainarahalla.

Koska markkinoilla on tarjolla myös hyvin suuria vippejä, sopivat ne erinomaisesti suurempiinkin tarpeisiin. Nopeasti saatava vippi on ollut monelle ihmiselle kuin pelastava enkeli esimerkiksi auton hajotessa. Monet tarvitsevat autoa työmatkoihinsa, ja täten monet eivät voi odottaa autonsa korjaamista kovin kauaa sen hajottua.

Joitakin pikalaina on auttanut myös uuden asunnon takuuvuokran maksussa. Takuuvuokra voi monesti olla pitkästi yli 1000 euroa, ja jos muutto on äkillinen, on sellainen summa monille vaikea saada kokoon nopeasti. Pienlaina on kuitenkin hyvä vaihtoehto myös tällaiseen tarpeeseen. Koska suurille lainoille annetaan pitkästi takaisinmaksuaikaa, voit maksaa esimerkiksi 1000 euron lainan takaisin todella pienissä maksuerissä.

Koska pikalainoja tarjoavia yrityksiä on jo niin paljon, on eri vippipalveluiden väliset hintaheitot luonnollisesti välillä jopa melko rajuja. Tästä syystä lainat kannattaakin vertailla pikavippivertailun avulla, jotta saisit aina itsellesi parhaiten sopivan, ja ennen kaikkea edullisimman mahdollisen lainan.

Vippivertailussa on listattuna vain luotettavimmat lainantarjoajat, jotka kuuluvat lain vaatimalla tavalla Etelä-Suomen aluehallinnon luotsaamaan luotonantajarekisteriin, joten voit hakea luottavaisin mielin lainaa ilman vakuuksia mistä tahansa siellä esitellystä palvelusta.


0 comment

Sorry, comments are closed.