RSS Feed

Everyday on joustoluottojen ykkönen

0

December 9, 2018 by admin

OPR-Vakuus Oy tarjoaa Everyday joustoluottoa, joka on uudentyyppinen joustava lainamuoto. Joustoluottoa myönnetään täysi-ikäiselle yli 21 vuotiaalle (mutta alle 75 vuoiaalle) henkilölle, joka on luottokelpoinen, hänellä on pankkitili sekä verkkopankkitunnukset. Joustoluottoa voit nostaa sinulle myönnetyn käyttölimiitin sallimissa rajoissa OPR-Online palvelusta, johon löytyy linkki Everyday.fi sivulta tai myös tekstiviestillä. Joustoluoton käyttölimiittiä voidaan myöntää ja nostaa maksimissaan 2000€. Kertanoston minimisumma on 20€. Everyday tarjoaa lisäksi mahdollisuuden maksaa nettiostoksia. Mikäli asiakas maksaa 45 päivän kuluessa takaisin lainaamansa summan, verkkomaksusta ei aiheudu minkäänlaisia lisäkuluja.

Jokaisesta kertanostosta tilille veloitetaan 15% nostoproviisio. Jos asiakas maksaa lainan 45 päivän kuluessa eikä käytä mahdollisuutta maksaa nostettu joustoluotto osamaksulla, silloin maksu on kuluton. Jos asiakas maksaa lainaamansa määrän erissä, maksuihin lisätään 5% kuukausikorko.

Joustoluottoa haetaan OPR-Online verkkopalvelusta löytyvällä sähköisellä hakemuskaavakkeella. Uusi asiakas tunnistautuu aluksi verkkopankkitunnuksilla, vanha asiakas voi kirjautua palveluun myös matkapuhelinnumerolla ja henkilökohtaisella PIN-koodilla. Hakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas saa päätöksen hänelle myönnettävästä käyttölimiitistä pian ja hän voi sen jälkeen nostaa rahaa omalle pankkitililleen. Mikäli asiakaspalvelu on avoinna, rahat maksetaan yleensä 15 minuutin sisällä. Tai muina aikoina tehdyissä nostoissa heti asiakaspalvelun avauduttua seuraavana aamuna.

Nostettu laina maksetaan takaisin joko 45 päivän kuluessa kerralla tai viidessä erässä. Asiakkaalle lähetetään lasku kotiin. Laskutusta on mahdollista seurata myös OPR-Online-palvelussa, joka on avoinna vuorokauden ympäri joka päivä. Everydayn asiakaspalvelu on myös avoinna joka päivä.


0 comment »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *